ERZURUM / TEKMAN - Karlıca Ortaokulu

Karlıca Ortaokulu

KARLICA MAH. KARLICA KÜME EVLERİ NO: 23/1 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuzun ulusal ve uluslararası düzeyde kazanmış olduğu herhangi bir başarısı bulunmamaktadır.
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
SABAHÇI GRUP: 08.00 - 12.50 / ÖĞLECİ GRUP: 13.00 - 18.40
OKULUMUZ KÖMÜR SOBASI İLE ISINMA İHTİYACINI GİDERMEKTEDİR
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
ULAŞIM İLÇE MERKEZİNE SABAH GİDİŞ AKŞAM GELİŞ OLMAK ÜZERE TEK SEFER SAĞLANMAKTADIR. ULAŞIM KONUSUNDA MEVSİMSEL SIKINTILAR YAŞANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
YERLEŞİM YERİ 86 HANE VE YAKLAŞIK OLARAK 1000 NÜFUSTAN OLUŞAN BİR KÖYDÜR. İL VE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI BİRAZ FAZLADIR. KIŞ MEVSİMİ FİZİKSEL ŞARTLAR DOLAYISIYLA AĞIR GEÇMEKTEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KÖYÜMÜZ İLÇE MERKEZİNE 48 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE İSE KARAYOLU ÜZERİNDEN 198 KM UZAKLIKTADIR.